Cautare

32140 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (3.79 secunde)
Cu avionul si acte in regula, ar fi un raspuns... ... le-am vazut intr-un targ de plante in Bangkok si ne-am gandit ca in Romania, multi oameni ca noi s-ar bucura cu adevarat sa le gaseasca:
"Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" pare proverbul potrivit pentru autoritatile care pregatesc stramutarea Rastului, mizand atat pe fonduri interne, cat si externe. Daca guvernul va finanta stramutarea satului, Uniunea Europeana va da bani numai pentru indiguirea zonelor afectate de inundatii.
Sinistratii si autoritatile asteapta cu sufletul la gura raspunsul guvernului la raportul privind pagubele produse de inundatii, raport trimis luni Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Deputatul Iulian Iancu si senatorul Ion Toma au castigat ieri alegerile din cadrul grupurilor parlamentare ale PSD pentru a fi nominalizati de partid in functiile de presedinti ai unor comisii parlamentare, in locul lui Dan Ioan Popescu si al Rodicai Stanoiu.
Democratii cu functii de conducere in institutii sau societati de stat nu se grabesc sa-si dea demisia dupa ce liberalii au preluat friiele guvernarii. Asta pentru ca pedistii cred ca si-au facut treaba ca la carte.
Senatorul PD-L Iulian Urban a declarat, vineri, la RFI Romania, ca in Guvern au fost "plantati fel si fel de oameni, care n-au nici o legatura cu posturile respective, unde au fost pusi oameni pe baza de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenti, care n-au ce sa caute acolo".
Puterea a ramas fara majoritate la Senat Dupa recentele demisii ale mai multor parlamentari, Puterea a ramas la Senat cu 67 de reprezentanti, in vreme ce Opozitia s-a ales cu 66.
Sapte consilieri locali - cei sase dati afara din PDL si cu al saptelea, aproape exclus din PNL - au propus schimbarea lui Flavius Sirop de la sefia Salubritatii Consiliul Local Craiova, intrunit astazi in sedinta ordinara, urmeaza sa decida, printre altele, si asupra propunerii de suspendare a pedelistului Flavius Sirop din functia de manager public si director general la SC Salubritate Craiova SA.
Sapte consilieri locali - cei sase dati afara din PDL si cu al saptelea, aproape exclus din PNL - au propus schimbarea lui Flavius Sirop de la sefia Salubritatii Consiliul Local Craiova, intrunit astazi in sedinta ordinara, urmeaza sa decida, printre altele, si asupra propunerii de suspendare a pedelistului Flavius Sirop din functia de manager public si director general la SC Salubritate Craiova SA.
Masura nu va crea o criza de ulei pe piata galateana, fabricile de ulei beneficiind de suficienta materie prima pentru a compensa pierderea. ... Iulian Dobrea, ne-a declarat ca 70% dintre ele vor disparea, o parte dintre detinatorii unor astfel de utilaje luind singuri decizia de a renunta la afacere.
Societatea furnizoare de agent termic din localitate, Rominterm, continua si zilele acestea probele "la rece" la calorifere si instalatiile exterioare, urmand ca, in cursul week-end-ului, sa inceapa, pe "bucatele", si furnizarea caldurii.
Agricultura si cei care o profeseaza sunt doua dintre elementele care au mare nevoie de ajutor in aceste momente, mai ales dupa ce am aderat in Uniunea Europeana.
La sediul Patronatului IMM Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa la care au fost prezenti Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ioan Badica, seful Inspectoratului de Concurenta Constanta, precum si alti membri ai echipei de conducere a PIMM Constanta.
Cu o rata anuala de crestere a investitiilor alocate infrastructurii de 30% pana in 2012, Romania are cea mai dinamica piata de constructii de drumuri din regiune, fiind urmata de Rusia si Slovacia, care si-ar putea majora sumele destinate infrastructurii cu 25% si, respectiv, 20% pe an in urmatorii patru ani.
trambulina de la Rasnov, cea mai tare din Europa de Est Orasul de la poalele masivului Postavaru a gazduit, in weekend, Cupa FIS la sarituri cu schiurile. Prima competitie importanta organizata in noul complex sportiv de pe Valea Carbunarii a fost doar o incalzire pentru FOTE 2013.
Victorie de palmares a ros-albastrilor. Teixeira a inscris golul campionatului. ... Filipe Teixeira a marcat cel mai frumos gol al campionatului, cu o executie perfecta din foarfeca. Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor.
Iubitorii de blues si rock si sustinatorii "fenomenului Canaf", in special, sunt invitati pe 7 martie la Zone X, in Targu Mures, pe 8 martie la Scottish Pub, in Timisoara, pe 15 martie la La Fierarie, in Suceava, pe 21 martie la Times Pub, in Brasov si pe 23 martie la Hard Rock Cafe, in Bucuresti.
Iulian Ghergut confirma ca este rapit de gruparea terorista Al Murabitun si face apel la familia sa, directorul companiei pentru care a lucrat si la guvernele Romaniei si cel din Burkina Faso pentru a fi salvat. ... o inregistrare filmata pe 18 august si publicata pe 29 august.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca fostul deputat Iulian Iancu, care a fost validat in Parlament pentru un post de membru neexecutiv la ANRE, este un "specialist in energie" si nu cunoaste "daca ar fi lucrat sau ca lucreaza pentru un stat strain".
Prahova, cunoscuta cu antecedente penale, care, in aceeasi zi, ora 14.40, a patruns in sediul unei societati comerciale din sectorul 5, de unde, profitand de neatentia unei femei, a sustras un telefon mobil. Valoarea prejudiciului a fost aproximata la suma de 800 lei, fiind recuperata.
google-analytics.com